Плата за тепло у Рівному зросте через сфабриковані результати громадських слухань?

Права рівнян захищатимуть у Києві, на засіданні НКРКП

Представник «Ради Реформ» Рівного Сергій Пінчук каже, що результати громадських слухань про тарифи - необ’єктивні. Бо слухань взагалі не було. Про це ми писали у статті під назвою ««Приховані» громадські обговорення викликали обурення людей, а люди - викликали поліцію».

За словами Сергія Пінчука, керівництво ТзОВ «Рівнетеплоенерго» хоче підвищити тарифи на тепло і гарячу воду з січня 2018 року без врахування думки громади Рівного. Документи, каже експерт, підписали відповідні органи, втім, ці документи не можна приймати до розгляду.

Ось, що пояснив Сергій Пінчук:

В протоколі чомусь відображено те, що затвердження нових тарифів на громадських обговореннях прийнято без жодних зауважень. Власне кажучи, це є неправда. Я збираюсь їхати на засідання НКРКП, вже зареєструвався, та показати комісії акт, який насправді склала громадськість. Хочу пояснити комісії, що у Рівному не відбувалось погодження тарифів з громадськістю у прозорий спосіб.

Сергій Пінчук зауважив, що тарифи на тепло та гарячу воду у Рівному ледь не найвищі в Україні.

Нині вартість одиниці тепла - 1 гігакалорії – для рівнян становить 1492 гривні. У той час, як в інших містах платять майже на 200 гривень менше.

Як пояснив експерт, тарифи на тепло та гарячу воду формуються спільно місцевою владою та підприємством, яке подає тепло. А затверджують їх вже у НКРКП. Тож його візит  на засідання комісії, можливо, вплине на формування тарифів у настпному році. 

Остаточне рішення комісія має ухвалити на засіданні у Києві 24 листопада.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень