Рівненський оператор написав гру

Pino працює на додатках для Android

Автором і розробником гри став оператор телеканалу Zik у Рівному - Богдан Рябунець. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук. 

Богдан каже, що розробка гри, графіка і написання додатку у нього забрали близького одного року. Проте, все можна було б зробити швидше, але є робота. Написання додатків - це скоріше хобі. Хоча зараз він уже відвідує курси у відомій ІТ-компанії SoftGroupe. 

Про ідею написання гри Pino Богдан пише:

Це гра моєї молодості, яку я придумав в ті часи коли у нас ще не було комп'ютерів, телефонів та інших причандал на яких зараз бавляться діти. Я малював на великих аркушах власні версії монополії та інші настільні ігри. І якось мене осяяло на такий ремікс шахів, шашок та куточків. ) Нещодавно роблячи генеральне прибирання я знайшов ті всі ігри, і вирішив реалізувати одну з них. Назвав це все діло Pino, нагуглив що то є технічний сорт винограду, а сам процес гри та фішки нагадують виноградини, тому так є.

Якщо просто пояснювати, що це за гра, то тут відомий у місті оператор зазначає:

Pino – це логічна настільна гра, в основі якої - тактика та стратегія. Ця гра не лише приносить задоволення, але й є ефективним засобом для розумового розвитку. Гра розвиває уяву, концентрацію уваги, вчить розв'язувати поставлені завдання, планувати власні дії та логічно мислити. 

Додаток можна безкоштовно завантажити у GooglePlay, але там є і можливість використання платного контенту. Богдан розповів нам, що у нього є і версія для Apple Store, проте поки він її не виклав. Каже, це у перспективі. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень