Рівненських чиновників навчатимуть працювати з людьми

Зокрема, мова йде про реорганізацію в Державній службі зайнятості

Відповідно до плану реорганізації в службі зайнятості відбудеться скорочення адміністративного персоналу. Натомість збільшиться кількість спеціалістів, що працюватимуть безпосередньо з громадянами, що потребують працевлаштування. Втім, працівників адміністративного апарату без роботи не залишать. Далі ситуацію коментує керівник Державної служби зайнятості Валерій Ярошенко:

Тих наших працівників, які будуть від цієї роботи звільнені, ми перенавчимо, перекваліфікуємо, і вони зможуть надавати більш якісні послуги як роботодавцю, так і тим, хто їх потребує.

Також Валерій Ярошенко розповів, що за кошти бюджету для Олександрійського відділення ЦПТО придбали 3 автомобілі для курсів водіння. Це три легковики, на яких колишні учаники АТО проходитимуть водійські курси.

Зазначимо також, що за період 2016 року на Рівненщині служба зайнятості допомогла знайти роботу близько 25 тисячам осіб. Попри це  на одне робоче місце в області нині претендують 11 осіб.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень