На Рівненщині реорганізовують Пенсійний фонд

Ці роботи жодним чином не позначаться на термінах і розмірах нарахування пенсії

Об’єднають ті управління, що обслуговують менше 10 тисяч пенсіонерів, розповів начальник Головного управління Пенсійного фонду в Рівненській області Василь Петняк.

Він повідомив, що передбачається створення п’яти об’єднаних управлінь шляхом злиття десяти окремих підрозділів: Рівненське – шляхом реорганізації підрозділів у Рівному та Рівненському районі; Володимирецьке, до якого входитимуть підрозділи на Володимиреччині та Кузнецовську; Млинівське, що поєднає територіальні органи у Млинівському та Демидівському районах; Корецьке – шляхом злиття підрозділів у Гощанському та Корецькому районах; Зарічненське, до якого увійдуть відділення у Дубровицькому та Зарічненському районах.

У решті районах та містах Рівненщини територіальні органи ПФУ працюватимуть як і раніше.

На базі реорганізованих управлінь будуть створені відділення, які обслуговуватимуть громадян на місцях. Тож на мешканців Рівненщини такі перетворення жодним чином не вплинуть.

Така оптимізація структури, на думку Василя Петняка, дасть можливість скоротити кошти на утримання фонду. У першу чергу скорочуватимуть адмінапарат, а працівники, котрі займаються прийомом громадян та призначенням пенсій, будуть і надалі працювати на своїх місцях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень