Рівненського таксиста закували у наручники та пограбували (ФОТО)

Поліція шукає двох невідомих, що скоїли напад

Як повідомляють з ГУ НП в Рівненській області, двоє невідомих уночі 14 листопада на вулиці Степана Дем’янчука у Рівному розпилили газовий балончик в обличчя таксисту, побили його, одягнули кайданки та, приставивши ніж до горла, відібрали гроші, телефони й заволоділи автомобілем «Toyota Camry».

Це сталося близько другої ночі. Саме тоді невідомий зателефонував на мобільний телефон 61-річного рівнянина, який підробляв таксистом, та попросив під’їхати на вулицю Київську.



На місці виклику в автівку сіли двоє чоловіків та вказали їхати в напрямку пожежної частини вулицею Степана Дем’янчука. Вже на місці пасажири попросили таксиста зупинитися і вийшли з автомобіля. Водій вийшов за молодиками, а ті розпилили йому в очі балончиком зі сльозогінним газом та почали бити. Зловмисники забрали у потерпілого три мобільних телефони, ключі від автомобіля «Toyota Camry», документи на авто, пенсійне посвідчення і понад сім тисяч гривень.


Чоловіки зняли з потерпілого наручники та зникли у невідомому напрямку на його ж чорній «Toyota Camry», 2006 року випуску.

Рівненські поліцейські встановлюють місця знаходження вказаного автомобіля та осіб, причетних до злочину.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень