У Сарнах викрили гральний заклад

Заклад був замаскований під місце продажу державних лотерей

Поліцейські Сарненського відділу поліції спільно із працівниками управління захисту економіки в Рівненській області з підпільного грального закладу райцентру вилучили комп’ютерну техніку.

У приміщенні на вулиці Широка під приводом продажу державних лотерей надавалися послуги грального бізнесу за допомогою комп’ютерної техніки та спеціальних програм-симуляторів. У приміщенні на момент роботи слідчо-оперативної групи перебували адміністратор і один відвідувач. 23-річний працівник закладу жодних документів надати не зміг.

Правоохоронці вилучили 11 моніторів, 10 системних блоків та касовий апарат. За цим фактом працівники слідчого відділення Сарненського ВП внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України, які приєднані до раніше відкритого кримінального провадження у червні цьогоріч.

Правоохоронці проводять досудове розслідування, зокрема встановлюють організаторів грального бізнесу та осіб, причетних до кримінального правопорушення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень