Рівненські рятувальники – в режимі підвищеної готовності

Все через погоду

Завтра, 13 листопада, на території Рівненщини очікуються складні погодні умови: сильний сніг та мокрий сніг, хуртовини, налипання мокрого снігу, вітер північно-східний 15-20 м/с, місцями пориви 19-24 м/с, на дорогах ожеледиця та снігові замети, температура повітря вночі  0-5° морозу,  вдень від 3° морозу до 2° тепла, - повідомляють рівненські синоптики.

З цього приводу в Головному управлінні ДСНС у Рівненській області відбулося засідання міжвідомчого оперативного штабу обласної комісії з питань ТЕБ та НС щодо готовності до протидії загрозам у зв'язку з погіршенням погодних умов.

Керівникам районних держадміністрацій та міст обласного підпорядкування доручено організувати негайне інформування населення про ускладнення погодних умов, забезпечити постійний моніторинг синоптичної ситуації та готовність до оперативного реагування на всі надзвичайні події, що можуть виникнути внаслідок сильних снігопадів, хуртовин, поривів вітру.

В ГУ ДСНС області повідомили, що на період ускладнення погодних умов в підрозділах Служби порятунку на цілодобовому чергуванні перебуватиме 191 чоловік особового складу та 52 одиниці пожежної та спеціальної техніки (в резерві - ще 70 одиниць техніки високої прохідності). Рятувальниками підготовлено 5 мобільних пунктів обігріву населення, які укомплектовано електростанціями, обігрівачами та іншим необхідним майном і обладнанням.

Заважаючи на синоптичний прогноз, рятувальники звертаються до громадян з проханням бути вкрай обережними під час перебування на вулиці, не здійснювати поїздок на далекі відстані, обмежити користування власним автотранспортом, а в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку за телефоном «101».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень