Чи готові у Рівному до обіцяного на завтра снігу?

У міському шляхо-експлуатацінйому управлінні кажуть, що ще влітку підготували необхідну кількість відсіву, піску, солі для посипання вулиць, утворили запас пального для техніки

Нагадаємо, що на завтра рівнян попередили про відключення електрики через погані погодні умови А оскільки синоптики обіцяють сніг, ми поцкіавилися, чи готові до нього у Рівному.

Розповідає начальник міського шляхо-експлуатаційного управління Віктор Климук:

Нам було рекомендовано підготувати 7 тисяч метрів кубічних піску. Ми їх заготовили. 800 тонн солі. З них ми підготували на сьогодні 600 тонн. По відсіву 2 тисячі тонн. І так само вони всі заготовлені. Тобто весь необхідний запас матеріалів у нас є. Для посипання вулиць міста маємо шість одиниць тракторної техніки на базі МТЗ-80, три одиниці техніки для роботи у пішохідних зонах, тротуарах. Крім того, ми будемо залучати техніку житлових підприємств в кількості до 10 одиниць.

 

За словами Віктора Климука, також начальник управління житлово-комунального господарства Ярослав Сахнюк уже видав наказ про перехід на зимовий період утримання вулиць міста. З сьогоднішнього дня розпочали цілодобове чергування для тих машин і механізмів, які будуть необхідні нам для розчищення міста від снігу. Також відбулася оперативна нарада у заступника міського голови Олексія Хмилецького за участю керівників усіх житлово-комунальних підприємств міста, на якій усі попереджені про можливі стихійні явища, які будуть впливати на стан доріг, і про необхідність приведення до готовності виконання робіт з розчищення вулиць від снігу.

Віктор Климук каже, що за перші одну-дві години снігопаду, зрозуміло, що все місто відразу розчистити вони не зможуть. Але, на його думку, забезпечити звільнення від снігу вулиць, по яких рухається громадський транспорт, таки вдасться. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень