Замах на суддю в Рівному: поліція шукає метальника гранати (8 ФОТО)

Та автоматника

Замах на очільника Рівненського міського суду Петра Денисюка у поліції пов’язують із професійною діяльністю.

Нагадаємо, у ніч проти понеділка у двір будинку Петра Денисюка на вулиці Вишневій у Рівному невідомий кинув гранату, після чого почав стріляли у вікна будинку.

Що нині вдалось з’ясувати правоохоронцям, розповів речник Нацполіції області Антон Крук:

-  Невідома особа кинула гранату на подвір’я приватного господарства голови Рівненського міського суду. Внаслідок чого пошкоджено фасад будинку, вікна. За результатами огляду вибухотехніки встановили, що вибухнула граната РГД-5.

 

Крім того, у напрямку будинку було здійснено 12 пострілів зі зброї, виготовленої на базі автомата Калашникова. В оселі був голова суду. Одна з версій, яка розглядається, це службова діяльність судді.

За фактом посягання на життя судді, пов'язаною зі здійсненням правосуддя, у Нацполіції області відкрили кримінальне провадження. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень