Рівненські баскетболістки у Вищій лізі «порвали політехнічок»

Перемоги баскетболістів клубу «Рівне» продовжуються

Слідом за феєричним вікендом від головних команд - три перемоги у трьох матчах за два дні, настала черга і молодіжок.

Дівчата з молодіжки БК «Рівне» провели черговий матч Вищої ліги проти «Політехніка» зі Львова.

Хоч суперниці і на останньому місці турнірної таблиці, гра видалася результативною, а перемога для вихованок рівненського ОСДЮСШОР - важкою 89:75.

Більш детально про гру розповів Спортивний директор жіночої команди БК «Рівне» Микола Пікула:

- Непростим видався для юних рівненських баскетболісток перший домашній поєдинок чемпіонату України (вища ліга) з львівською «Політехнікою». Наші гості зазвичай включають до складу своєї команди «делегатів» з суперлігового СБК «Львів». І цього разу у Рівне приїхали досвідчені Катерина Скакаліна, Анжеліка Зволяк, Анастасія Ковтун, Оксана Веремчук і Валерія Околович. Саме Скакаліна і створила основні проблеми для рівнянок, раз по раз результативно атакуючи та надійно захищаючись. Особливо в дебюті зустрічі, коли наші землячки пристосовувалися до протидії більш досвідчених суперниць. Перша чверть – 23:24, але вже в наступній десятихвилинці БК «Рівне»-ОСДЮСШОР буквально «порвали» «політехнічок» - 25:10. А в другій половині матчу підопічні Марини Максимчук упевнено контролювали хід гри, здобувши перемогу – 89:75. У нас результативно зіграли Яна Катеринчик та Катя Ящук – по 23 очки, Світлана Боярчук – 13, Вікторія Єфімова – 10 та Саша Іванова – 9. А в складі «Політехніки» не було рівних Скакаліній – 27 очок, у Зволяк – 19, Ковтун - 10 і 14 підбирань.

Вже сьогодні, 12 лютого у спортзалі НУВГП команди знову зіграють між собою. Почалася гра о 10:30.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень