Рівненські атомники отримали житло до професійного свята

У Палаці культури РАЕС відбувся урочистий концерт, а також нагородження працівників та ветеранів підприємства

День енергетика для працівників РАЕС цього року виявився особливим. Крім професійного свята, цими днями відзначили й іншу ювілейну дату - енергоблоку №1 виповнилось 40 років.

Одним з важливих завдань, яке успішно цього року виконав наш колектив – це підтвердження звіту з періодичної переоцінки безпеки енергоблоку №1 РАЕС, понадпроєктний термін експлуатації якого ми продовжили 10 років тому. Впевнений, що через 5 років почнемо працювати над роботами з продовження експлуатації енергоблоку ще на 10 років.

На початку грудня ми виконали річний план з виробництва електроенергії, а до кінця року очікуємо виконання плану на 103%. Ми й надалі не знижуватимемо темпи щодо підвищення безпеки та проведення ремонтних і модернізаційних робіт на наших енергоблоках, попри непрості обставини сьогодення, - зазначив ген директор РАЕС Павло Павлишин.

Емоцій святу додали виступи творчих працівників Рівненської АЕС. Чимало працівників енергогіганта отримали нагороди «НАЕК «Енергоатом» з виплатою грошових винагород. 

Крім того, У День енергетика 13 атомників отримали довгоочікувані ключі від нового житла. Як повідомили у секторі обліку житла управління соціальних об’єктів РАЕС, усі працівники перебували на квартирному обліку підприємства.

За матеріалами РАЕС

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень