Рівненські атомники фінішували на масштабному півмарафоні Волині (ФОТО)

Працівники Рівненської АЕС стали учасниками 5-го півмарафону «Dmytruk Luchesk Half Marathon 2020» 

Ювілейна подія зібрала у Луцьку понад 700 бігунів з числа як професійних спортсменів, так і аматорів. Маршрути забігів стартували у центрі міста з проспекту Волі й склали традиційні 5, 10 і 21 кілометри для дорослих, а також 100, 500 та 1000 метрів для малечі.

Учасниками заходу були з багатьох куточків України, зокрема і з міста Вараш – члени бігового клубу «Varash running club» та спортивного клубу «Amber tri sports», представниками яких є також і працівники Рівненської АЕС.

Рівненські атомники взяли участь у забігу на різних дистанціях, продемонструвавши високу витривалість та спортивний азарт. Руслан Слободенюк, Сергій Гуменюк, Станіслав Харечко змагалися на дистанції 5 км.

Володимир Среберко, Сергій Котельник та генеральний директор підприємства Павло Павлишин подолали дистанцію 10 км. Також Сергій Муравинець здолав дві дистанції підряд – 5 км та 10 км в підтримку колег.

У результаті троє працівників РАЕС вибороли призові місця у своїх вікових категоріях, а саме: Сергій Гуменюк і Володимир Среберко завоювали золото, Руслан Слободенюк виборов срібло.

Крім того, першість на 5 км здобув також варашанин, юний представник «Amber tri sports» Даниїл Ошурко.

Невдовзі атомників Рівненської АЕС очікує найенергійніший веломарафон України «100 ВЕЛОwatt 2020», маршрут якого проляже мальовничими дорогами Волині та Рівненщини. Захід відбудеться вже цієї суботи. Старт о 10 годині з пристанційної площі РАЕС.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень