Рівненська спортсменка отримала орден княгині Ольги (ФОТО)

У четвер, 4 квітня, під час засідання колегії Міністерства молоді та спорту України Міністр Ігор Жданов вручив високі державні нагороди провідним українським спортсменам та тренерам країни.

Серед них рівнянка, чемпіонка Європи з легкої атлетики 2018 року Наталія Прищепа ( на фото вгорі). Її нагородили орденом княгині Ольги II ступеня.

До слова, Наталія Прищепа планує цього року виступити на трьох основних міжнародних турнірах – Європейських іграх і командному чемпіонаті Європи (за умови відбору на них), а також на чемпіонаті світу у Досі.

Для того, щоб підготувати спортсменку, необхідно перед кожним з перерахованих турнірів провести навчально-тренувальний збір в умовах середньогір’я і стартувати на 18-21 день після нього, збільшуючи кумулятивний ефект зборів у горах.

Саме через це члени Виконкому Федерації легкої атлетики України звільнили Наталію Прищепу від участі у чемпіонаті України.

Останній запланований на 21-24 серпня, у Кропивницькому.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень