Рівненська АЕС налагоджує співпрацю з німецькою компанією

Framatome – це міжнародний лідер в атомній енергетиці

Рівненська АЕС вивчає досвід німецької компанії Framatome. Днями фахівці РАЕС взяли участь у технічній нараді з партнерами з Німеччини.

Наших спеціалістів, серед іншого, зацікавила стратегія німців щодо технічної діагностики.

 

А саме – використання технологій для повномасштабного онлайн моніторингу обладнання, що дає змогу передбачити та розрахувати терміни ремонту та запобігає передчасним відмовам систем, важливих для безпеки.

Отримані під час візиту ділові напрацювання дали можливість рівненським атомникам сформувати чіткий план щодо реалізації проєкту з модернізації центрально-щоглового маніпулятора.

Зараз це надважливе питання для підприємства та невіддільна складова безпечної й безперебійної роботи електростанції, повідомляє прес-служба РАЕС.

Довідково: Framatome GmbH - міжнародний лідер в атомній енергетиці, інноваційні рішення і передові технології якого використовують на АЕС у всьому світі.

Компанія займається проєктуванням, встановленням і обслуговуванням складових елементів обладнання, виробляє паливо, системи контролю і управління для атомних електростанцій.

Щодня, понад 14 000 співробітників компанії допомагають клієнтам виробляти «чисту», безпечну і економічно вигідну енергію з низьким вмістом вуглецю.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: РАЕС
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень