На Рівненській АЕС оголосили кращі пропозиції керівництву станції

Голосування за пропозицій від колективу відбувається уже шість років поспіль

На Рівненській АЕС підсумували результати голосування за кращу пропозицію керівництву 2019 року від працівників електростанції.


Впродовж минулого року всього через систему електронного опитування керівництву РАЕС надіслали 76 пропозицій, 46 з яких відібрали для голосування. В опитуванні взяли участь 870 працівників, це практично половина користувачів зареєстрованих у системі.

Відповідно до результатів голосування найбільшу кількість – 115 голосів зібрала пропозиція оператора реакторного відділення зони вільного режиму РЦ-2 Володимира Клепацького «Встановлення апаратів телефонного зв’язку». На сьогодні цю ідею уже втілено у життя, на третьому енергоблоці проведено монтаж мережі оперативного телефонного зв’язку. Автор проєкту зазначив:

Переконаний, реалізація нововведення сприятиме оптимізації праці, покращенню комунікації із керівництвом, формуванню чіткої поведінки при ймовірних нештатних ситуаціях.

З різницею в 14 голосів другою стала пропозиція старшого начальника зміни АЕС енергоблоків №№3,4 Олега Ткаченка «Доповнення до ПЗ «Телефонний довідник». Також до трійки кращих пропозицій увійшла ідея майстра цеху з ремонту загальностанційних систем енергоремонтного підрозділу Геннадія Назарця про «Електротранспорт».

Крім того, враховуючи важливість для культури безпеки та культури виробництва до списку кращих пропозицій включено ідею заступника начальника відділу технічного контролю Валерія Мушика «Про зовнішній вигляд касок в контрольованій зоні РЦ-1,2» та пропозицію інженера Вадима Лосінця «Шаблони для проведення інструктажів».

Усі автори кращих пропозицій будуть відзначені грошовими винагородами.

До слова, таке голосування на РАЕС проводять уже шість років поспіль, що сприяє відкритому діалогу між персоналом та адміністрацією РАЕС.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Теги: РАЕСВараш
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень