Рівненщиною тиждень мандрували юні пластуни (ФОТО)

Понад півсотні хлопців та дівчат

Учасники щорічного всеукраїнського пластового історично-пошукового табору «Заграва. Шляхами УПА» протягом тижня мандрували поліськими лісами та річками.

Захоплива подія проходила на Березнівщині. Цього року у ній взяли участь понад півсотні хлопців та дівчат з Рівненської, Житомирської, Тернопільської та Хмельницької областей.

Загалом перебування молоді у таборі було максимально наближене до атмосфери загону УПА визвольних часів. Кожен учасник мав змогу бути командиром загону з повним самоврядуванням.

Дівчата та хлопці під час мандрівок отримали навики орієнтування на місцевості за допомогою компаса і карти, долали маршрут на велосипедах, а водні ділянки – на байдарках і катамаранах. Також пластуни піднімалися та спускалися зі скель.

Крім того, пластове юнацтво впорядкувало поховання воїнів УПА, братські могили повстанців та відвідали краєзнавчу кімнату Соснівського центру дитячої та юнацької творчості, де для них провели екскурсію.

Захід відбувся за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Березнівської РДА.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень