Рівненщині вдалося залучити ще 48 мільйонів для будівництва сучасного спорткомплексу

Одного з небагатьох подібних в Україні

48 млн грн виділять на зведення спорткомплексу, що на вул. Макарова у Рівному. Кошти передбачені Програмою будівництва Палаців спорту в регіонах.

Саме таку суму сьогодні погодили на комісії при Міністерстві молоді та спорту.

Зазначимо, що минулого тижня хід будівництва спортивної універсальної арени у Києві презентував особисто голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко. Тоді міжвідомча комісія з відбору об’єктів для надання субвенції з державного бюджету одноголосно проголосувала «за» участь рівненського спорткомплексу у цьогорічній програмі.

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко на фото - праворуч

Таким чином, як і торік, ми маємо вже три напрями фінансування спорткомплексу. 55 мільйонів спрямують з Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) і ще 5 мільйонів передбачили з місцевого бюджету. Разом (з цими 48 мільйонами – ред.) ми маємо 108 мільйонів.

 

Таке активне фінансуваннядозволяє нам безупинно будувати багатофункціональний спортивний мультикомплекс, - зазначив Олексій Муляренко.

Нагадаємо, нині у Рівному зводять першу чергу будівництва – це спортзали для ігрових видів спорту з трибунами на 3 тисячі глядацьких місць і можливістю проведення там змагань міжнародного класу.

Важливою особливістю масштабної спортивної споруди буде те, що за потреби, вона трансформуватиметься у концертний чи виставковий зали. Це буде багатофункціональна споруда на Рівненщині, до того ж - єдиний подібний об’єкт на Західній Україні і один із небагатьох в Україні.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень