Рівненщина винна за газ сотні мільйонів гривень

Віддає ще за 2016-й рік

Початок опалювального сезону теплопостачальні підприємства Рівненщини зустрічають з боргами. Борги за спожитий природний газ в області є перед «Нафтогазом».

Вони виникли через збиткові тарифи на послуги газопостачання, які спершу встановлювала НКРЕКП, а з весни 2017 року – органи місцевого самоврядування.

Сукупна сума боргу чимала – понад 200 мільйонів гривень, говорить начальник департаменту ЖКГ Рівненської ОДА Володимир Пшеюк:

Теплопостачальні підприємства заборгували за спожитий природний газ 223 млн грн. Найбільші боржники: «Рівнетеплоенерго» - 191 млн грн, «Здолбунівкомуненергія» - 15 млн грн, «Дубнокомуненергія» - 11,2 млн грн.

З початку року в низці районів знову встановили збиткові тарифи на ці послуги - в Березнівському, Острозькому, Рівненському, Радивилівському, Здолбунівському, Володимирецькому районах і в місті Вараш, каже чиновник.

Зазначимо, що з обласного бюджету досі повертають борги теплопостачальників перед «Нафтогазом» за 2015 рік. Тоді збиткові тарифи встановлював у Києві державний регулятор.

Днями бюджетна комісія погодила розподіл семи мільйонів гривень на відшкодування цих боргів, які виникли ще до 1 січня 2016 року.

Наші новини у Telegram 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень