У новому опалювальному сезоні підприємцям, що не встановили засоби дистанційного обліку газу, обмеження блакитного палива не буде

На Рівненщині нараховується близько 4 тисяч підприємств, які мають виконати вимоги Кодексу газорозподільчих мереж та постанови НКРЕКП

Це 98  промислових підприємств та 401 2 об’єкти комунально-побутової сфери.

«У зв’язку із новою постановою НКРЕКП № 691 від 12 липня 2018 року підприємці Рівненщини, які до травня 2018 року не забезпечили облаштування на власних вузлах обліку засобів дистанційної передачі даних, мають час до 1 травня 2019 року завершити усі роботи. Тим часом, за умови надання гарантійного листа оператору ГРМ (ПАТ «Рівнегаз»), обмеження газопостачання цим об’єктам припинятися не буде», - каже комерційний директор ПАТ «Рівнегаз» Віктор Осницький.

З технічними вимогами до засобів дистанційної передачі даних клієнти можуть ознайомитися на офіційній сторінці ПАТ «Рівнегаз» у розділі «Вимоги до дистанційної передачі даних». У цьому ж розділі є можливість завантажити необхідну документацію та технічні завдання для вузлів на базі побутового та промислових лічильників газу.

Нагадуємо, що всі питання щодо облаштування лічильників газу організацій та підприємств ви можете задати у Центрах обслуговування клієнтів у Рівному, Здолбунові та Сарнах, а також у фахівців «Єдиного вікна» в кожному районному центрі Рівненської області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень