Рівненщина однією з перших в Україні виходить на китайський туристичний ринок

Особливо китайців цікавить клеванський Тунель кохання

Буклети «Рівненщина туристична» переклали китайською і навесні інформаційні матеріали представлять на виставці у Китаї. Про це розповіла заступник начальника управління культури і туризму Рівненської облдержадміністрації Ярослава Гаврилова, інформує прес-служба ОДА.

- До програм, які організовують міжнародні туроператори, входить Рівненська область. Туристи з Китаю цікавляться нашими туристичними об’єктами, особливо Тунелем кохання. Тому і є попит на інформацію саме китайською мовою. До того ж, у нас є ще багато інших туристичних родзинок. Тому сподіваємося, що така друкована продукція допоможе підвищити рівень впізнаваності та популяризує область на виставках за кордоном.

За її словами, Рівненщина – одна з перших областей, яка виходить на китайський туристичний ринок. Найближчим часом інформаційні матеріали представлять на виставці ITB China 2019, що проходитиме у Китаї навесні.

У буклетах зображено понад 30 різних туристичних об’єктів Рівненщини. Серед них Тараканівський форт, Дубенський, Острозький, Клеванський, Новомалинський замки, Поле Берестецької битви, Юзефінський дуб та інші.

Автором малюнків для буклета став рівненський художник Олексій Огонь. Переклад на китайську зробив Інститут Конфуція при КНУ імені Тараса Шевченка.

Тираж інформаційних матеріалів складає близько тисячі примірників.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень