Рівненщина закупила для захисників бронежилети: хто і скільки отримав (ФОТО)

Закупівлю здійснили за умовами співфінансування тергромад

На четвертому місяці війни Рівненська облдержадміністрація нарешті закупила бронежилети для тероборони. Загалом за кошти співіснування тергромад та обласного бюджету вдалося закупити 1 556 одиниць захисту на 27 млн грн.

Також в цю суму входять каски, які мають надійти найближчим часом.

Турецькі бронежилети 4-го класу закупили за скороченою процедурою, вартість одного майже 17 тис. грн.

Таку пізню закупівлю бронежилетів в облдержадміністрації пояснили тим, що чекали коли надійдуть гроші з усіх тергромад області.

 

Попри це – з 64 громад, 8 таки не виділили коштів для закупівлі засобів захисту.

Бронежилети розподілять між тергромадами відповідно до долі фінансування. Наприклад, Рівнерада ще у березні виділила 2 млн грн, за ці кошти для захисників придбали по 77 бронежилетів і касок.

Найбільше бронежилетів придбали тергромади Вараського району – 386 одиниць, Рівненський район закупив 220 штук, Дубенський – 155, а Сарненський район – 112.

Ще 606 бронежилетів придбали для 104 бригади тероборони Рівненщини. На це з обласного бюджету виділили понад 10 млн грн.

До слова, очільники тергромад прибули у Рівне на урочисте вручення бронежилетів. Також 4 тергромади отримали спецтехніку для пожежних бригад.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень