Марля і пелюшки: Альтернатива сучасним підгузкам під час війни (ФОТО)

Війна змінила звичний ритм життя

Війна. Затишні оселі змінилися на холодні підземні укриття, серіали та розважальні шоу — на новини, а загальнодоступні за мирних часів товари для багатьох стали справжньою розкішшю.

Через війну у деяких населених пунктах проблемно придбати їжу, що в же й говорити про дитячі товари.

Чим замінити одноразові підгузки в умовах війни?

Підгузок із марлі та пелюшки

Складіть марлю в 3-4 шари, утворивши своєрідну прокладку. Дитину покладіть на пелюшку, складену трикутником до половини спинки. Марлю покладіть поміж ніжок дитини, а пелюшку обмотайте так, аби вона утворила щось подібне на трусики.

Як перетворити одноразовий підгузок на багаторазовий?

Виявляється, навіть використаному одноразовому підгузку можна дати друге життя й використовувати ще 5-7 разів, аж поки липучки не зносяться.

Для цього слід замочити памперс у воді, аби весь гель усередині набух. Далі потрібно витягнути увесь вміст підгузка та прибрати внутрішній прошарок, зробивши надріз. Після цього виверніть підгузок, промийте його під водою та ретельно просушіть. У залишену кишеньку вставляйте, складену в кілька шарів тканину, її можна змінювати за потребою.

Підгузок із пелюшки

Створити саморобний підгузок можна й без марлі. Для цього слід згорнути пелюшку у два-три шари. Слід зазначити, що для саморобних підгузків краще брати пелюшки розміром 70 на 70 см або ж 70 на 100 см.

Скласти підгузок можна за допомогою схеми.

Джерело: ranok.ictv.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень