Залужний показав гаубиці з Норвегії, які вже б’ють рашистів (ФОТО)

Наші військові вміло ними керують

Головнокомандувач ЗС України генерал Валерій Залужний показав самохідні гаубиці М109А3, які надала Норвегія. Бойова техніка вже на передовій і з високою точністю вражає цілі та знищує ворога.

Ключова відмінність цих гармат від радянських зразків - те, що вони зроблені для людей.

 

Незважаючи на те, що ці самохідні гаубиці були виготовлені ще у 1960-70-х роках, у них вже замість важелів — кермо, замість механічної – коробка автомат.

На зимовий час, коли можливе обледеніння корпусу, розробники злегка прорезинили його, щоб екіпаж не зісковзував. Солдати раділи навіть таким простим елементам, як наварені по краям башти кошики для особистих речей. Стосовно технічних характеристик, то гаубиці М109А3 мають більший, у порівнянні з радянськими аналогами, калібр та потужніший боєприпас. Дальність стрільби – до 22 км.

- Щиро вдячний норвезькому Народу за дієву допомогу!, - зауважив Валерій Залужний.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень