20 тисяч снайперів готові зустріти ворога на Рівненщині (ВІДЕО)

Рівненщина - більш боєздатна область, ніж 17 днів тому

Голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль у ефірі телеканалу Еспресо розповів про готовність Рівненщини протидіяти ворогу.

- Ми з сусідами не просто чекаємо, ми готуємось. Нагадаю, що північ Рівненщини - це в більшості непрохідні ліси з дуже потужною партизанською історією. Пройти через Рівненщину на півночі буде мегаскладно і дуже затратно по особовому складу для будь-якого ворога. По-перше, є військові ЗСУ, по-друге, територіальна оборона, по-третє, добровольчі формування, - розповів Віталій Коваль.

Також він зазначив, що в області щодня проводять повноцінні навчання, всі територіальні громади проводять курси стрільби, курси поводження зі зброєю. 

- Ви навіть не уявляєте, скільки у нас там мисливців. На Рівненщині офіційно 20 тисяч власників зброї, це, вважайте 20 тисяч снайперів, - сказав Віталій Коваль.

Також голова Рівненської ОВА зауважив, що завдяки досвіду міст, які взяли на себе перший удар, Рівненщина мала час для посиленої бойової підготовки.

- Ми завдячуємо нашим сусідам, нашим героїчним містам, областям, які взяли на себе перший удар і саме завдяки їм ми не просто маємо тижні підготовки, ми маємо кожну годину, яку використовуємо для підготовки. Бойовий досвід тих областей, які сьогодні уже на передовій, він безцінний. Рівненщина точно його використала і сьогодні - це набато більш боєздатна область, ніж 17 днів тому.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень