«Рівненщина – надійний прихисток», – для переселенців організували мистецький проєкт

Аби підтримати людей, які вибралися з «пекла»

На Рівненщині стартує етноосвітній проєкт «Всі в купочці!». Він розрахований для переселенців, які прибули до нас з територій, де йдуть запеклі бої. У межах проєкту учасники візьмуть участь у майстер-класах по поліській вишивці, ткацтву, соломоплетінню, писанкарству, народному танцю та фольклорному співу та інших напрямках.

Таким чином планують використати мистецтво, як ліки для душі, каже співорганізаторка письменниця Ірина Баковецька:

- Сьогодні Рівненщина стала домівкою для багатьох українців, які змушені були залишити своє житло та рідні міста через війну. Тож ми розпочинаємо серію культурно-освітніх зустрічей для всіх охочих серед тимчасово переселених.

 

Усіх, хто любить та шанує українські традиції, вірить у єднаючу силу вітчизняної культури та спільну Перемогу в тому числі заради національних цінностей та їх продовження у поколіннях майбутніх українців, запрошуємо до наших культурно-освітніх зустрічей!

Зустрічі відбуватимуться на щосереди та щочетверга з 13:00 до 15:00 на базі Центру народної творчості у Рівному на вулицях Драгоманова, 22 та Симона Петлюри, 17.

За консультаціями звертатись за номером:

+38 097-183-53-91

 

Рачковська Ірина Володимирівна

Організатори:

КЗ «Рівненський обласний центр народної творчості» РОР спільно із Рівненський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти та Рівненський обласний молодіжний пластовий вишкільний центр за підтримки Управління культури та туризму Рівненської ОДА в межах проєкту Етноосвіта

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень