«Рівнегаз» назвав причини звільнення з підприємства понад 900 працівників

Така кількість людей залишила роботу за останні три роки

2019 рік стане третім поспіль, коли для «Рівнегазу» діє економічно необґрунтовані тарифи – наголошує підприємство. Зокрема цього року сума збитків «Рівнегазу» складе 165 мільйонів гривень.

Прес-служба «Рівнегазу» зазначає:

Спровокована НКРЕКП фінансова криза призвела до того, що в Рівненській області повністю замортизовані 279 кілометрів газопроводів, 46 газорозподільчих пунктів, 550 шафо регуляторних пунктів, 636 станцій катодного захисту. Якщо не вкладати кошти, кількість замортизованих об’єктів лише зростатиме.

[media=157003] 

За останні три роки через низьку заробітну плату з підприємства звільнилося понад 900 кваліфікованих працівників. Особливо гостро це відчувається у роботі аварійно-диспетчерської служби. За цей же час через значне навантаження та недостатнє фінансування служби звільнилися майже 50 фахівців. Наразі у компанії понад 220 вакансій.

Причина критичного стану мереж — збитковий тариф на розподіл газу. За 3 роки їх дії збитки компанії склали 355,7 млн грн, а всього по галузі - 20 млрд грн. «Рівнегаз» зазначає, що вихід є — зміна тарифів, які в три рази нижчі економічно обґрунтованого рівня.

Середній місячний платіж за послуги розподілу у 2018 році по Рівненській області склав 75,70 грн на одне домогосподарство, що нижче витрат на мобільний зв'язок та інтернет.

«Рівнегаз» вимагає від НКРЕКП: довести розмір тарифу до економічно обґрунтованого рівня та компенсувати операторам газорозподільної мережі завдані збитки й затвердити нову модель тарифу на розподіл, яка передбачає рівномірну оплату послуг операторів впродовж всього року.

Повідомляє прес-служба АТ «Рівнегаз»

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень