«РІВНЕГАЗ ЗБУТ» збільшив перелік клієнтів, яким реалізовує електроенергію

Тепер працює через Prozorro

Понад 8 млн кіловат-годин електроенергії реалізував «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» для потреб малого та середнього бізнесу Рівненщини. Таку послугу під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» підприємство почало надавати півтора року тому.

З січня «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» поповнив кількість своїх клієнтів через електронну систему публічних закупівель Prozorro. Тепер компанія постачає електричну енергію для бюджетних організацій – навчальних закладів, органів місцевого самоврядування, медзакладів тощо.

- І лише за перший місяць року обсяг реалізованої електроенергії зріс на 300 тисяч кіловат-годин, повідомив розповів директор підприємства Леонід Кошельник.

За словами директора, компанія має ряд конкурентних переваг. Клієнти можуть обрати зручний для себе спосіб оплати, а також отримати персональний супровід менеджера, який завжди на зв’язку.

- Клієнтам насправді зручно, адже всі технічні питання вирішує фахівець нашого товариства.

 

Єдине завдання для клієнта після переходу до нас на постачання електричної енергії – вчасно подати показник за період споживання оператору системи розподілу, решту обов’язків візьме на себе наш менеджер, зазначила начальниця відділу продажів юридичним особам ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Оксани Холод.

На вибір клієнтів ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» пропонує перелік комерційних пропозицій з чітко прописаними умовам співпраці. Дізнаватись більше новин з питань електропостачання можна на сайті компанії.

* на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень