«Рівнеазот» готується до запуску виробництва після тримісячного простою

Там розпочинають підготовку до проведення пуско-налагоджувальних робіт

Як повідомлється на сторінці хімічних підприємств групи Ostchem у Facebook, три з чотирьох хімічних заводів OSTCHEM — Черкаський «Азот», «Рівнеазот» та Сєвєродонецьке об'єднання «Азот» — готуються до відновлення виробництва азотних добрив:

Незважаючи на складності, спровоковані вимушеним простоєм підприємств, групі вдалося відстояти позиції української хімічної галузі та почати відновлення виробництва.

Зокрема Черкаський «АЗОТ» вже почав пускові операції з відновлення роботи і до 20 червня планує вивести на 100% потужності роботу трьох основних цехів — цеху карбаміду, аміачної селітри та КАС (карбамідо-аміачної селітри). На «Рівнеазоті» та Сєвєродонецькому об'єднанні «Азот» розпочинають підготовку до проведення пуско-налагоджувальних робіт, необхідних для запуску виробництва.

 

Читатйте також: «Рівнеазот» заборгував працівникам 10 млн гривень.

Зауважимо, що про відновлення роботи «Азоту» повідомляють вже не вперше. («Рівнеазот» відновлює роботу).

Нагадаємо, зупинився «Рівнеазот» на початку березня.

Торік хімічний гігант теж простояв чотири місяці. Тоді на підприємстві стверджували, що їхню роботу припинили примусово і незаконно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень