«Треба шукати вихід»: Рівне в шоці від того, що бродячі пси не підпускали медиків до людини

Це сталося вчора

Ми про цю ситуацію писали у публікаціях Бродячі пси не підпускали медиків до людини, яка лежала на землі у центрі Рівного та Що сталося з людиною, до якої вчора у центрі Рівного бродячі пси не підпускали медиків

Такий випадок з бродячими псами викликав іронію та обурення користувачів соцмережі Фейсбук. Ось що вони писали: 

Олена Тоюнда Не може такого бути. Наші зоозахисники запевняють, що усі тваринки, що на вулиці - наймиліші створіння, безпечні, бо стерилізовані. То варвари-медики самі спровокували агресію цих милих створінь.

Анатолий Плес Одного літнього ранку о 4-30 я приїхав на залізничний вокзал м. Рівне. Місто ще спало і я вирішив пройти пішки по ранковому місту від залізничного вокзалу до автовокзалу. В районі Театральної площі на мене напала зграя собак, мабуть, не звикли, що в таку пору «чужі» гуляють містом. Я змушений був іти задом від Театральної площі до гуртожитку водного університету, відбиваючись сумкою від злих псів. Далі вони залишили мене, мабуть, далі вже територія не їхньої зграї. Нікому не раджу гуляти безлюлним містом, тим більше наодинці.

Alla Bronskay Біля "Сільпо" на мою колегу напала зграя собак, вона мала в руках лише пакет з гаманцем. Поки захищалася від великих собак, то зовсім маленька гризнула її за ногу вище щиколотки - 10 днів у гнійній хірургії! Отакі милі, білі і пухнасті! Але їм не місце на вулицях міста.

Наталия Иванюк В Италии на улицах собак нет.

Sergey Koval В Чехії також.

Halyna SK В Європі існують закони, які захищають тварин. В Італії, наприклад, за викинуту тварину штраф 10 000 євро або рік позбавлення волі. А в нас що? Кожен "Віталік" викидає новий приплод своєї суки, бо не хоче розуміти, що її треба стерилізувати! Не знаю в чому річ, та в мене виходить і зграю собак розігнати словом, і погодувати голодну тварину. Голод і жорсткість людей має свої насдідки! Хочете змінити світ - почніть з себе!

Юрій Велігурський Дійсно, а де ті собачатники-захисники? Хай в кожну машину до медиків сідають, біля кожного під'їзду, в парку, біля школи відганяють собак, які кидаються на людей... дітей..

Валентин Пашкович Julia Shmorgun + 100. Можна почати карати за викинутих і т.д. - та починати треба з розбудови інфраструктури для відлову і утримання бродяг. А тут все впирається у брак коштів. А доки коштів немає - бродячі пси множаться у гаражах і промзонах. І ради на те немає, принаймні, гуманної. І ці зграї вже починають атакувати людей. Я люблю собак і проти того, щоб їх нищили. Та якби мою дитину порвали, думаю, почав би ставитись до проблеми по- іншому. У наших реаліях люди поділяються на гуманістів і тих, кого вже покусали.

Julia Shmorgun Правда в тому, що вже пізно винних шукати, треба діяти, бо це жах!!! І разом з тим шукати вихід на майбутнє, щоб не повторялось.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень