Генпрокурор Юрій Луценко, який родом з Рівного, виправдовується через будинок

Робить це у соцмережі Фейсбук

На своїй сторінці у соцмережі він написав таке:

Причиною появи цього повідомлення стали слова депутата Верховної Ради від Блоку Петра Порошенка Сергія Лещенка про те, що буцімто Генпрокурор Юрій Луценко володіє величезним будинком у центрі Києва, але його майно оформили на бухгалтерку депутата Ірини Луценко. Про це, як пише "Українська правда", Лещенко заявив "5 каналу", коментуючи скандал довкола купівлі ним житла у столиці.

А раніше про чотириповерховий житловий будинок на Печерську по вул. Еспланадна, 32В у Києві, записаний на бухгалтерку дружини генпрокурора Юрія Луценка - Ірини, писало видання "Наші гроші". Власниця цього будинку, 67-річна пенсіонерка, яка мешкає у скромній хаті у селі під Києвом, Світлана Риженко колись значилась співзасновницею ТОВ «Українські новітні телекомунікаціїї». Це ТОВ належало тестю Юрія Луценка Степану Нарембіку, а також дружині Ірині. І саме ця фірма буцімто не так давно позичила 3,7 мільйона гривень на купівлю квартири у будинку на проспекті Перемоги,42 Олександру Луценку, якого "Наші гроші" назвали сином Юрія Луценка, хоча у того, як вказує видання, інше по-батькові - Ігоревич, а н Юрійович. 

До речі, через фірму «Українські новітні телекомунікаціїї» Юрію Луценку колись закидали звинувачення у корупції. Адже у 2006 році заступник тоді міністра МВС Юрія Луценка - Олександр Новіков - підписав лист, яким вимагав, щоб усі підрозділи міліції перейшли на тарифні плани «Українських новітніх телекомунікацій». Крім того, пропонувалося у чергових частинах міліції замість стаціонарних телефонів запровадити GSM-шлюзи, які б замикалися б на ту саму фірму-посередника.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень