«Рівне – місто вандалів», фізично сильних та мавпоподібних: їх розшукують (ФОТО)

Управляння культури буде вдячне за відео з камер спостереження

Вочевидь, треба бути достатньо фізично сильними, аби згинати подібні металеві конструкції. При цьому однієї сили буде замало. Треба ще якось на такі вказівники залізати і вже на них якось по-різному – мавпоподібно – стрибати.

У будь-якому випадку, подібні тривалі групові зусилля мали б супроводжуватися ще й відповідними звуковими ефектами, характерними для «мешканців джунглів».

Тарас Максименко – начальник управління культури міста – сподівається, що всі ці ескапади мали б потрапити на відео камер спостереження чи просто на смартфони свідомих рівнян.

Атака на вказівник неподалік РАЦСу, на перетині вулиць Шевченка та Проспекту Миру, трапилася, вочевидь, саме цієї ночі.

Максименко пише:

Друзі обираємо заголовок до посту:

Варіант 1 (невиправно оптимістично-саркастичний) – «завдяки вандалам у Рівному з'явився вказівник у стилі Хундертвассера»; варіант 2 (констатуючо-реалістичний) «Рівне - місто вандалів (фізичних, моральних та духовних)».


P.S.

Управління культури буде вдячне за відео з камер спостереження, які точно там є. Щоб знати, хто за ремонт вказівника платитиме. Дякую.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень