Культура Рівного «зрушить» з місця

Бо галузь отримала більше фінансування

Галузь культури Рівного у цьому році отримає більше грошей на розвиток.

Зазначимо, що торік коштів із міського бюджету вистачило переважно лише на нагальні потреби закладів культури та відпочинку.

Так, 82,5 мільйона гривень пішли на зарплати, премії та оплату комунальних послуг, розповідає начальник управління культури Рівного Тарас Максименко:

У 2019 році, за який я звітую, не було вкладено коштів у такому задовільному обсязі в капітальне будівництво та розвиток. Можна сказати, що в цьому році, за який я звітую, ми не розвивалися, а просто втрималися на плаву.

Керівництво закладів культури та відпочинку на звіті голови управління культури та туризму Тараса Максименка.

Водночас, у 2020 році міська влада дала більше можливостей управлінню культури, говорить Тарас Максименко.

З міського бюджету передбачили понад 7 мільйонів гривень на різні проєкти. Зокрема, на будівельні роботи в приміщенні музичної школи №1, завершення ремонту в МПК «Текстильник», збільшення фінансування зоопарку та парку  Шевченка. Крім того, в цьому році планується відкриття "Таємничих підземель Рівного", почнеться реалізація проєктів-переможців громадського бюджету.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень