У рівненському парку висадили молоді деревця (ФОТО)

Долучилася й поліція

Напередодні у парку ім.. Шевченка у Рівному висадили близько сотні молодих дерев — червоні дуби, липи та інші породи. 50 саджанців спеціально замовляло керівництво парку, ще стільки ж вирішили надати активісти. Долучилися до акції «Посади дерево» й небайдужі рівняни.


Патрульна поліція Рівненщині теж працювала. Зокрема вони висаджували дерева на алеї поблизу пам’ятника Дундичу, це найближча алея до вулиці Соборної.

Як повідомляи команда «Сад історій» продовжили висаджувати дерева й в суботу. Представники однієї з IT компаній міста розповіли, що висаджували кущі гібіскусів, райські яблучка, верби й барбарис. Вони працювали на території, ближче до колишнього пам’ятника «Польоту у космос».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень