Найбідніший рік: директор центрального парку Рівного розповів про новий сезон

Він стартує у квітні

Фото з архіву "Радіо Трек", 2018 рік

У рівненському парку Шевченка готуються до відкриття сезону та перевіряють атракціони перед щорічною експертизою. Частина каруселей запрацює 13 квітня, решта – 1 травня, повідомив директор парку Андрій Черепанов.

Фото з архіву "Радіо Трек", 2018 рік

Квитки на атракціони не дорожчатимуть, запевнив він.

Фото з архіву "Радіо Трек", 2018 рік

Хоча ситуація з фінансуванням цього року - найгірша, говорить Андрій Черепанов:

- У нас цей рік, напевно, найбідніший з усіх років. Цього року нас фінансують тільки на 40%. У нас працюють 60 осіб у сезон, щомісячно нам з бюджету передбачають гроші на заробітну плату, приблизно 200 тисяч гривень. Такі речі, як експертиза атракціонів, вивіз та прибирання сміття, електроенергія, усі комунальні послуги ми платимо з коштів, зароблених з власної господарської діяльності.

Узимку через нестачу грошей на зарплати навіть скоротили 20% працівників, каже Андрій Черепанов. І сподівається на покращення ситуації з відкриттям сезону.

Фото з архіву "Радіо Трек", 2018 рік

Такий рівень фінансування парку цього року може бути пов'язаний із важливішими проектами у місті, припускає директор, маючи на увазі реконструкцію стадіону «Авангард» та будівництво спорткомплексу на Макарова.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень