Рівне під час війни: евакуйованому з Гостомеля п'ятикласнику влаштували сюрприз (ФОТО)

11-річний Богдан зізнався: «Це мій найкращий день!»

Сюрприз влаштували для 11-річного Богдана співробітники Головного управління Національної поліції в Рівненській області та Рівненського РУП. Подарунки та екскурсія від правоохоронців стали для хлопчика справжньою несподіванкою, повідомляє відділ комунікації обласного управління Нацполіції. 

Спочатку Богдан мав змогу «покермувати» службовою автівкою, а потім на нього чекала цікава та пізнавальна поїздка. Поліцейські познайомили Богдана із чотирилапими вихованцями кінологічного центру ГУНП в Рівненській області. Опісля — візит до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС у Рівненській області, де на приїзд цього гостя також чекали із нетерпінням. 

 - З особливою цікавістю хлопець розглядав об’єкти під мікроскопом, слухав експертів про роботу спеціалізованих лабораторій та їх дослідження, а потім вчився знімати відбитки пальців.

 

Також оглянув зразки фото та відеотехніки, якою раніше користувалися фахівці.

 

Наостанок — найприємніший подарунок від співробітників Центру — мобільний телефон.

 

Ввечері дзвінок із подякою. «Богдан сказав, що це був один із найкращих його днів у житті».

 

Дякуємо, дорогий Богданчику, однак твій найкращий день попереду. Ми всі у це віримо! - повідомили у поліції. 

Нагадаємо, хлопчик прибув до Рівного без батьків. Тут йому знайшли сім'ю. Загалом у Рівному сформувався чималий список охочих прихистити дітей, яких змогли евакуювати з зони активних бойових дій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень