159 дітей-сиріт в Рівному потребують житла

Черга на житло щорічно поповнюється, тож міську програму, яка мала закінчитися торік, продовжили

Впродовж минулого року за кошти місцевого бюджету придбали одну квартиру, на це виділили 600 тисяч. Така ж сума передбачена і на цей рік. Серед людей, які ще не скористалися правом, яке ґарантує держава при досягенні 16-річного віку, - четверо віком понад 35 років. Говорить керівник міської Служби у справах дітей Андрій Міщеня:

 

 

- Стоїть на черзі 24 особи до 18 років, 76 осіб у віці від 18 до 23 років і 52 особи від 23 до 35 років. На черзі чотири особи, які вже старше 35 років і вони ще не реалізували своє право, згідно з законом, отримати квартиру.

 

Втім, у міського голови прогнози щодо житла більш оптимістичні. Він каже, принаймні, дві квартири, можливо, вдасться відсудити. Йдеться про неприватизоване житло, власники якого померли або виїхали.

Ще однією можливістю для дітей-сиріт отримати житло є молодіжні кредити. В цьому їм допомагають опікуни та батьки-вихователі, додав Андрій Міщеня. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень