Рівне даватиме більше грошей для ОСББ

Рівнян це не задовольнило

Йдеться про програму з покращення благоустрою.
Йдеться про програму з покращення благоустрою.

Місто виділятиме більше грошей для співфінансування проєктів ОСББ. Максимальну частку міського бюджету збільшили з 800 тисяч до мільйона гривень.

Відповідні зміни внесли Муніципальної програми сталого розвитку та проголосували за них на сесії Рівнеради. Крім того, тепер можна подавати на участь у програмі ліфт в окремому під`їзді, доповіла на сесії депутатка Наталія Майорова:

У випадку реалізації проєкту заміни чи модернізації ліфтів обмеження в один мільйон гривень застосовується на один ліфт.

 

Якщо проєкт стосується ліфтів, пожежної безпеки чи дитячих майданчиків, то місто братиме на себе 80% вартості проєкту. Решта проєктів – 60 на 40.

Представники ОСББ невдоволені незначними покращеннями. Кажуть, що для багатоквартирних будинків складно зібрати й 200 тисяч гривень, які необхідно докласти до вартості модернізації ліфта. 

Особливо для маленьких ОСББ. 

Однак, за словами Майорової, інше запропонувати - неможливо, оскільки на співфінансування місто виділяє 30 мільйонів. І в іншому випадку цього для всіх не вистачить. 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень