Ринок криптовалют як чудовий шанс вигідно вкласти кошти та непогано примножити власний капітал

Всі користувачі Інтернету точно чули про дивовижний світ криптовалют, в якому звичайні люди стають інвесторами й починають непогано заробляти

Як саме працює ринок криптовалют, розглянемо далі.

Що таке криптовалюта та як почати заробляти на ній?

Сьогодні про електронні гроші не чув хіба що лінивий. Біткойн, Етереум, Лайткоін – ці назви на устах у всіх, хто хоч трохи розбирається в інвестиціях та зацікавлений примножити свій капітал. Цифрові монети виникли у 2008 році. Відразу після цього інвестори почали активно вкладати кошти у криптовалюту.

Чим криптовалюта відрізняється від звичайних грошей та які її види існують?

Ринок криптовалют сьогодні є одним з найперспективніших напрямків інвестування коштів. Так само як і ігрові автомати онлайн, електронні гроші дозволяють швидко збільшити свій капітал та розбагатіти.

В порівнянні з традиційними грошима, цифрові монети мають чимало відмінностей. Головна відмінність криптовалюти від звичайних грошей полягає в тому, що електронні гроші не мають матеріального вираження. Вони являють собою код, робота якого грунтується на технології блокчейна.

Крім цього, до головних особливостей електронних грошей можна віднести:

  • простота використання (для створення електронного гаманця достатньо кількох хвилин);
  • анонімність (торгувати криптовалютою можна анонімно, при цьому ринок електронних грошей залишається прозорим та відкритим);
  • мінімальні комісії за фінансові операції з криптовалютами;
  • оперативні перекази у будь-який куточок нашої планети.

Ринок криптовалют сьогодні переповнений різними її видами. Загалом відомо понад дві тисячі видів електронних коштів. Найбільшою популярністю серед них користуються: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Monero (XMR) та інші. 

Купити криптовалюту, продати її чи обміняти на певні товари та послуги можна на біржі (Bitfinex, Bittrex, GDAX, Poloniex тощо). При цьому, у даному процесі немає посередників. Щоб стати учасником біржі необхідно зареєструватись на ній. Реєстрація вимагає мінімального набору персональних даних. Після цього цифрові гроші необхідно перенаправити з вашого електронного гаманця на адресу, отриману в особистому кабінеті на біржі.

Попри шалену популярність криптовалют, офіційно електронні гроші не визнані жодною державою у світі, крім Японії. 

Як заробляти на крипті?

Процес створення криптовалют називається майнінгом. Майнити нові монети можна за допомогою спеціальної програми, яка буде розв’язувати головоломки та отримувати за це монети. Після добування монети реєструються на платформі “Блокчейн”. 

Заробляти на криптовалюті можна двома способами:

  • активний;
  • пасивний (холдинг).

Останній передбачає інвестиції у купівлю криптовалюти. Після цього інвестор займає вичікувальну позицію. Як тільки ціна криптовалюти суттєво збільшиться, її необхідно вигідно перепродати, щоб отримати прибуток.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень