В які криптовалюти вигідно вкладатися у 2022 році?

Виберіть одну із них і не прогадаєте

2021 рік став видатним для більшості криптовалют. Багато з них оновили свої історичні максимуми, крім того, з’явилося багато перспективних проєктів, які змогли привернути увагу інвесторів.

При цьому на крипторинку лишається позитивний настрій і, як відзначають аналітики, тренд на зростання лише починається, попереду – нові рекорди.

В яку валюту варто вкладатися цьогоріч, з’ясовував dev.ua.

Metaverse

На думку експертів, увага інвесторів у 2022-му буде прикута до токенів для метавсесвіту (Metaverse). Цей вид альткоїнів може стати лідером ринку, який має величезні перспективи.

Metaverse являє собою блокчейн-платформу з великим набором функціоналу. На думку розробників, Metaverse має стати «віртуальною реальністю», в якій користувачі зможуть створювати власні токени, обмінюватися ними, підтверджувати свою особистість і права на власність.

Наразі Metaverse являє собою перспективний проєкт з хорошою ідеєю та активною командою. У нього є всі шанси вирости до величезної повсюдно використовуваної екосистеми, на основі якої створюватимуть інші проєкти.

Монети Metaverse продовжують демонструвати неймовірну активність і мають хороші перспективи у 2022 році.

GameFi

Не менші перспективи цього року має і GameFi. Це один з інноваційних трендів у сфері криптовалютних технологій. Цьогоріч можна буде побачити зростання числа користувачів і компаній, що приєднуються до цього простору, а також більш інноваційні та творчі проєкти, що запускають свої власні додатки на блокчейні. Основна причина їх зростання у нових можливостях заробітку для інвесторів і звичайних гравців, а ще – в увазі з боку великих компаній.

Зараз на крипторинку з’явилося безліч GameFi-проєктів у вигляді блокчейн-ігор. Наприклад, токен MANA, за допомогою якого відбувається торгівля всередині проєкту Decentraland, може користуватися великою популярністю у багатьох трейдерів у 2022 році

Придбати MANA ви можете на криптобіржі токенізованих активів. На майданчику представлено понад 2000 токенізованих активів: акції, облігації, індекси, сировинні ринки та ETF, а також токенізовані валюти й криптовалюта.

У блокчейн-іграх персонажі являють собою невзаємозамінні токени. Гравці мають можливість створювати нових унікальних персонажів, прокачувати їх, продавати або купувати. Оплата проводиться у криптовалюті платформи, на якій базується гра. Вибираючи gamefi-проєкт, інвестори мають проявляти обачність, перш ніж робити будь-які інвестиції з високим ризиком.

DeFi

Децентралізовані фінансові сервіси та Додатки (DeFi) активно набирають популярність, що виражається в стабільному зростанні капіталізації. У 2022 році сфера децентралізованих фінансів отримає «друге життя», завдяки прискореному прийняттю з боку великих організацій.

Поки що DeFi зробили революцію, але тільки в межах самої криптоіндустрії, проте незабаром можуть наступити кардинальні зміни.

З точки зору інвестицій, токени DeFi нічим не відрізняються від інших цифрових або фіатних активів. Принцип отримання прибутку також ідентичний заробітку на інвестиціях в цінні папери.

Децентралізовані фінансові сервіси є перспективним інвестиційним рішенням, однак важливо пам’ятати, що не всі проєкти DeFi є успішними, а іноді зустрічаються сумнівні протоколи. При інвестуванні в DeFi-проєкти трейдерам варто спробувати самостійно з невеликими сумами, оскільки такий вид інвестиції відноситься до високоризикованих.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень