Польський священик вклав гроші вірян у криптовалюту і прогорів

Тепер буде продавати власне авто

Пригода трапилась нещодавно у місті Ополє, Польща. Настоятель однієї з парафій намагався заробити, вклавши гроші в криптовалюту. Про це повідомляє польський телеканал TVN.

Гроші з рахунку церкви, позичені кошти і пожертви прихожан священик переказав стороннім особам, щоб купити криптовалюту. Про це дізналися самі віряни на службі.

На службу прийшов священик, якого прислав єпископ, і повідомив, що з банківського рахунку парафії зникли гроші. Шоком було те, що їх переказав комусь наш пастор, який таки з`явився наприкінці служби, - розповів один з прихожан.

Виявилося, що настоятель Опольської парафії Славіце передав гроші церкви і позичені, вважаючи, що таким чином він їх примножить.

В парафії були заплановані певні зміни, які потребували значних капіталовкладень. Священик хотів швидко примножити гроші, інвестуючи в криптовалюту, однак він став жертвою шахраїв.  Це був не злий задум, а наївність.

Усі кошти було втрачено. Невідомо, яка це була сума, в яку криптовалюту священик хотів інвестувати, але його одразу відкликав єпископ і зобов`язав повернути всі віддані шахраям кошти. Той пообіцяв продати своє авто.

Вважається, що парафія втратила на невдалих інвестиціях близько 16 тисяч злотих.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень