Пара з України обікрала робітничий хостел у Польщі

Брали гроші, золото, телефони

Фото ілюстративне

Інцидент трапився нещодавно у польському містечку Хинув. 32-річний українець і його 26-річна партнерка пограбували мешканців робітничого хостелу, поки ті були на роботі. Про це повідомляє Мазовецька поліція.

Крадії спочатку забрали цінні речі з незачинених кімнат хостелу, а потім почали нахабно ламатися до замкнених кімнат і виносити звідти усе цінне.

Загалом постраждали 11 осіб. У них вкрали телефони, ноутбуки, золоті прикраси та чималу суму готівки в різних валютах.

Поліції вдалося швидко знайти крадіїв і повідомити про них прикордонну службу. Українську пару крадіїв затримали наступного дня в містечку Гребенне на польсько-українському кордоні, коли ті намагалися покинути територію Польщі.

Втікачі наразі перебувають під тимчасовим тримісячним арештом. За скоєний злочин вони можуть потрапити за ґрати на 10 років.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень