Врятувало дзеркало в краватці: Данилко розповів, що перед «Євробаченням» його зурочили замовлені росіянами шамани

«вона відображала усю цю енергетику, якою вони намагалися якось мене вибити»

Співак та автор «Вєрки Сердючки» поділився неочікуваною історією з часів своєї участі у Євробаченні. За совами зірки, аби він погано виступив, російський «Первый канал» на чолі з Костянтином Ернстом спеціально замовили двох шаманів:

- Коли на мене на «Євробаченні» замовили екстрасенсів, я це відчував. І в останній момент Анжела Лисиця, з якою ми робили мій костюм, вона вигадала дзеркальну краватку. І от сказали, що ті екстрасенси, які – один був у залі, а другий діяв за лаштунками, що саме ця краватка, через те, що вона була дзеркальна, вона відображала усю цю енергетику, якою вони намагалися якось мене вибити, - поділився Данилко.

За словами зірки, під час виступу він на початку забував слова пісні, яку від ранку до ночі репетирував:

- Я вкрай рідко про це розповідав. Я думав, ну чому я, репитируючи цю пісню і знаючи, ну, мені здається вночі розбуди мене, я буду Зібен зібен ай люлю. Я, виходячи на сцену, під крик цього стадіону, триває рекламна заставка, а я не пам'ятаю з чого починається пісня. І нібито мені просто пересушили феном рот. Клянуся. Я вдихнути не можу. А там починалося з фрази Hello everybody. Я пам'ятаю, що на х, але не пам'ятаю що далі. Я просто народив цю фразу Hello everybody і потім раз і воно пішло, - пригадав Андрій.

Данилко поділився, що все ж погано виступив у фіналі «Євробачення», а отже, на його думку, шаманам все ж вдалося частково досягнути поставленої цілі:

- Я пам'ятаю, що дуже погано виступив у фіналі тоді на «Євробаченні» через те, що мені було нібито що постійно хтось заважав. Ну а потім розповіли, що нібито «Первый канал», Костя Ернст замовили цих екстрасенсів, - сказав Данилко.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень