Риба під сметанним соусом у духовці: Смачною вийде риба навіть дешевих видів (ФОТО)
Ідеальна страва до обіду чи вечері
Пропонуємо приготувати рибу у сметанному соусі, яка вийде дуже соковитою і ароматною. Таку рибку їстимуть навіть ті, хто не любить такий вид м’яса.
Для цієї страви треба мінімум популярних продуктів. Риба підійде будь-яка. Наприклад, хек, минтай чи аргентина.
Інгредієнти:
- Риба – 500 г
- Лимонний сік – 2 ст.л.
- Сіль і спеції – на смак
- Сметана – 4 ст. л.
- Часник – 2 зубчики
- Кріп – кілька гілочок
- Гірчиця у зернах – 2 ч.л.
Важливо тушку обробити на філе і полити лимонним соком. Рибу посипати сіллю і спеціями. Потім таку заготовку потрібно покласти на лист, який застелений фольгою.
Готуємо сметанний соус. Для цього до сметании треба додати подрібненого кропу, часнику і гірчиці в зернах.
Всі компоненти необхідно добре перемішати, а потім соус, що вийшов, треба рівномірно розподілити по рибі.
Випікати частування слід пів години при 180 градусах. Завдяки соусу риба виходить дуже соковита, запашна.
Радіо Трек: НОВИНИ