РФ накопичує ракети: Льотчик, який пройшов полон, назвав дату можливих ударів по Україні

Він зауважує, що з військової точки зору нема потреби в масованій атаці, але діє «путінська логіка»

Український військовий льотчик-інструктор, який пройшов через полон у 2014 році, Роман Світан спрогнозував можливість масованих атак росією.

Зараз росія накопичує ракети, адже востаннє масована атака була півтора місяця тому, 21 вересня. Враховуючи недостатню кількість ракет, які є в росії, Роман Світан вважає, що агресор застосовуватиме не більше як 20 ракет за один раз.

- «Кинджалів» у них не більше сотні, ракет Х-23 залишилося не більше 150, Х-101\555 — приблизно 150, «Калібрів» -150.

 

Ракет «Іскандер», балістичних і крилатих — до 300. Тож у Росії зараз запущений режим накопичення. Ракети будуть використовувати точково – по 3 або по 5 штук.

 

Максимум - два десятки. З військової точки зору немає необхідності в масованій атаці. Великих атак я не бачу, - сказав Світан.

Експерт пояснив, що раніше окупанти намагалися влаштувати блекаут, тому масовані атаки були. А тепер варто враховувати «путінську логіку», відповідно до якої господар Кремля може наказати здійснити атаки на якісь дати, наприклад, на Новий рік.

Тож Роман Світан вважає: є шанси, що цього року відключення електроенергії взимку не стануть такими масштабними, як минулоріч.

Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень