Рейдерське захоплення під час війни? На Рівненщині на ділянку, багату бурштином, кинули оком

 Депутати обласної ради мають прийняти рішення щодо прав користування землею

Військові, які зараз перебувають під Бахмутом, звернулися до керівництва Рівненщини. Просять не допустити рейдерського захоплення мисливських угідь, що неподалік села Озерці Вараського району.

Це питання будуть сьогодні розглядати депутати на сесії обласної ради.

 

У порядку денному йдеться про припинення права користування частиною мисливських угідь громадською організацією «Мисливсько-рибальський клуб «Тур» на користь підприємству «БЕРКУТ ЯГД».

Представники клубу «Тур» обурюються, бо опікуються ділянкою площею понад 9 тисяч гектарів вже 15 років, протягом цього часу створили єгерську службу, охороняли територію від браконьєрів і вкладали власні кошти на розвиток території.

Яке рішення приймуть депутати, стане відомо через кілька годин, відомо, що вказана ділянка може бути цікавою через значні поклади бурштину, повідомляє сайт Рівне Вечірнє.

Голова екологічної комісії Рівненської облради Юрій Кузнюк раніше повідомляв, що ГО «МРК ТУР» самі відмовилися від користування землею:

— На засідання комісії приходили представники обох організацій. Організація «Беркут Ягд», яка хоче отримати ці угіддя в користування, зробила всі необхідні документи та погодження. А попереднє товариство від цих угідь відмовилося.

 

Оскільки трапилася така конфліктна ситуація, то на президії обласної ради рішення про надання мисливських угідь в користування вирішили відкласти.

 

За цей час представники організації, які скаржаться на те, що не знали про відмову від мисливських угідь свого голови, мають виготовити усі необхідні документи. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень