Рекордну суму на житло для сиріт отримала Рівненщина

Однак на всіх, хто його потребує, все одно не вистачить

Рекордну суму на купівлю житла для дітей-сиріт отримала Рівненщина цьогоріч - 40 млн 262 тис. грн. І це майже на 20% більше, ніж торік.

Однак ці кошти передбачені не лише на придбання квартир дітям-сиротам і позбавленим батьківського піклування, наголошують у департаменті розвитку соціальної політики Рівненської ОДА.

Частину державної субвенції мають направити на будівельно-ремонтні роботи і купівлю житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних.

Кошти, дотримуючись черги, розподілятиме спеціальна комісія. Суму витрат вони вираховуватимуть за спеціальною формулою: до уваги беруть, зокрема, вартість квадратного метра житла та наявність у дитини-сироти інвалідності.

До слова, у черзі на отримання житла в області нині налічується близько тисячі дітей-сиріт.

Додамо також, що ця програма на території області діє вже п’ятий рік поспіль і щороку розмір субвенції збільшується. Якщо у 2017-му це було всього 5 млн грн, то минулого року – 33, а цього – вже понад 40.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень