Реабілітацію для родичів загиблих учасників війни на Донбасі планують запровадити на Рівненщині

Зараз закладу, який надавав би таку допомогу – немає

Відновлювальну терапію в обласному центрі комплексної реабілітації в Олександрії нині можуть проходити лише особи з інвалідністю. З ініціативою розширити перелік до обласного департаменту соцзахисту населення звернулася громадська організація, до якої входять члени сімей загиблих на сході. Бо закладу, де могла б отримати допомогу ця категорія громадян – немає, повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.

Тож центр в Олександрії може стати першим в області, орієнтованим на психологічно-соціальну адаптацію батьків, дружин або чоловіків загиблого учасника війни.

Нині Рівненська облдержадміністрація підготувала відповідні зміни. Якщо їх підтримають депутати обласної ради - на Рівненщині з’явиться заклад, який займатиметься реабілітацією родичів загиблих захисників. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень