Ранок у «Білому домі» Рівного розпочався з молитви (12 ФОТО)

О восьмій ранку

Як відомо, в облдержадміністрації запровадили нову ініціативу –

«Духовні ранки», які проводитимуть кожного першого вівторка місяця.

Вочевидь, через поважних гостей захід вирішили провести сьогодні.

Окрім представників різних релігійних конфесій, громадськості та влади, «Духовний ранок» відвідали координатор Президентського Молитовного Сніданку в Америці Даг Бьорлі та співзасновник Центру Української Діаспори в Сполучених Штатах Америки Майкл Жовнір.

Гості з-за океану пояснили, що такі зустрічі, як в Америці, так і в Україні, є аполітичними і повинні консолідувати суспільство.

Ось, що сказав Майкл Жовнір:

Важливо зрозуміти, що протокольні зустрічі вже мають силу після того, як була така зустріч за чашкою чаю чи кави. Тобто тоді, коли ми спілкуємось і маємо особисті відносини. Тож наша головна задача – налагодити ці відносини на особистому рівні. Тому ми дуже раді, що це (проведення «Духовних ранків» – авт.) почалось в Україні, особливо у Рівненській області.

 

Ви не залишитесь без бонуса. І найголовніший бонус – це  спілкування і порозуміння. Я думаю, ніхто, так як ви, представники адміністрацій та рад різних рівнів, не розуміє, як важливо мати взаєморозуміння.

Про важливість таких зустрічей мали змогу висловитися усі учасники «Духовного ранку».

Наступний «Духовний ранок» запланований на 6 листопада. До слова, ця дата збіглася з виборами в США, тож Майкл Жовнір порадив молитися цього дня і за американців, адже їхній вибір, так чи інакше вплине на майбутнє України.

 

Наші новини у Telegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень