Раніше судимий багатодітний батько торгував наркотиками на Рівненщині (ФОТО)

Йому загрожує до 10-ти років ув’язення

Напередодні працівники Дубенського відділу поліції спільно із бійцями спецпідрозділу провели обшук за місцем проживання 40-річного жителя міста Дубна. У його господарстві правоохоронці виявили заборонені наркотичні речовини, незаконні посіви маку і конопель. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Рівненській області:
 

Документуючи протиправну діяльність дубенчанина, пов’язану із незаконним обігом наркотиків, оперативники зафіксували факти продажу ним наркотичних засобів.

Під час санкціонованого обшуку в його господарстві, де він мешкає із дружиною та трьома неповнолітніми дітьми, поліцейські вилучили три пакети подрібненої макової соломки, неабияку кількість шприців, колб із рідинами поки невідомого походження.

Також на присадибній ділянці виявили посіви 980 рослин маку та чотири рослин коноплі.

Наркотичні засоби та зразки рослин правоохоронці направили для проведення експертизи.

  • Чоловіка слідчі звинувачують у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні чи пересиланні з метою збуту,

  • Незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні чи пересиланні наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.  

  • Незаконному посіві або незаконному вирощуванні снодійного маку чи конопель

Зловмисника, який раніше був судимий за аналогічні злочини та крадіжки, затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактами збуту наркотиків йому уже повідомили про підозру. Також слідчі звернулись до суду із клопотанням про обрання чоловікові запобіжного заходу.


За всі свої наркодіяння дубенчанину може загрожувати до десяти років ув’язнення із конфіскацією майна.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень