Ракетний обстріл Дніпра: відомо про постраждалих

По місту окупанти випустили шість ракет

На ранок відомо про щонайменше трьох загиблих. 

Мер міста Дніпро повідомив, що ракетний удар російських окупантів по місту припав на держпідприємство Південний машинобудівний завод імені Макарова (Південмаш) та на вулицю Робочу, яка йде від заводу. 

Нам ракетами розвалили кілька разів аеропорт, лупили по всіх околицях міста, стріляли по мосту прямо в центрі, розбомбили нафтобазу та СТО, але співгромадяни наполегливо продовжували ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Після трагедій Кременчука та Вінниці я дуже сподівався, що хоч хтось, задумається. Марно. І ось прилетіло на ПМЗ і в район Робочої, - написав він.

За словами голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка, від вибухів російських ракет у Дніпрі загинуло щонайменше троє людей, у тому числі водії автобуса. Ще 16 осіб дістали поранення. За даними на ранок, рятувальники погасили одне вогнище займання на заводі, зі ще одним продовжують боротися.

Джерело: Корреспондент

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень